Estamos de mudanza


El Enigma cumple seis meses, y para celebrarlo nos mudamos a nuestro propio dominio… así que, desde hoy nos encontraréis – a Adriana y a mi – en:Allí sigue nuestra historia.
Nos vemos…
Anuncio publicitario

3 comentarios en “Estamos de mudanza

  1. Gràcies pel comentari, maco! I felicitats per http://www.elenigmadeadriana.com/, un blog molt currat! 🙂 Crec que des d'aquí es viu el tema de l'Estatut d'una forma molt diferent que a Madrid, on ho veuen com "yastán estos catalanes tocando las narices otra vez". En fins, poc a poc ens farem valdre. Espero que segueixi el Lobby català i no sigui exclusiu d'aquest tema. Per cert, sento informar-te que no podré anar a la presentació de la teva segona (és la segona oi?) novel·la. Tinc força feina a Madrid y no em puc escapar. Una abraçada!

    Me gusta

  2. Gràcies companys!!Ricard, encara que no puguis venir, t'agraeixo igualment la intenció… el que presento és el meu primer llibre de relats, la segona novel·la haurà d'esperar fins passat el primer trimestre de l'any que ve… Salut i força!!!!

    Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s