Torna «Los Ángeles no deberían pecar»… (oh!)

Una cadena d’esdeveniments misteriosos esperen a l’Adriana en el seu darrerany en un internat femení. El seu caràcter fort i rebel l’han comportat l’aïllament entre les seves companyes, i les persecucions i els càstics constants de les religioses que manen a l’escola. Quan sembla que l’únicafita que li queda per fer és iniciar una amistat inesperada amb una novacompanya, entra en contacte amb tutores que saben molt més d’ella que la pròpia Adriana. I és que, a partir d’aquest moment, la protagonista descobrirà un llibre misteriós que li parlarà d’un llinatge de dones extraordinàries al que sembla pertànyer, i un destí especial que li estàreservat… si és capaç d’acceptar tot allò inacceptable.

L’Ateneu Igualadí, concretament la sala de socis d’aquest fantàstic espai de la capital de l’Anoia, acollirà demà, 10 d’abril, un moment ben especial, la tornada a l’escena pública de l’Adriana Angelis i la seva història, de la ma de la meva primera novel·la: Los Ángeles no Deberían Pecar. L’amic Francesc Puertas ha fet possible, en col·laboració amb els companys de l’Ateneu i del diari La Veu de l’Anoia i l’Extra, aquest renaixement que tindrà continuïtat els propers mesos… quan l’Adriana segueixi fent camí… A tots ells els dono les gràcies, per aquesta oportunitat però, sobretot, per creure en mi, per la confiança que em fan…

Així em presenten (per cert, gràcies per aquestes paraules!!):

”Los ángeles no deberían pecar” és la primera novel·la de Xavier Gassó (Ripollet, 1979), qui ha estudiat Periodisme i Ciències Empresarials endiferents universitats de Barcelona. Combina la seva vida laboral tant enuna entitat finançera com en el restaurant dels seus pares i no deixa enrerala seva ambició literària, que cultiva des de molt jove. Aquesta és la sevaprimera novel·la, tot i que ja n’ha escrit dues més. Gassó és, sense capmena de dubte, un narrador amb veu pròpia i un escriptor a tenir en compte.

Aquí teniu l’enllaç a la presentació: http://ateneuigualadi.net/?p=2381

De moment… l’Adriana torna a passejar el principi de la seva aventura… i ho farà a Igualada. Ens acompanyeu?

Anuncio publicitario

Un comentario en “Torna «Los Ángeles no deberían pecar»… (oh!)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s